AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek

Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek

Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, rütbesinin artacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, ticaretinin de hızlanacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün yüzünü kara gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Kahve falında ölünün yüzünü kara görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yanlış anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında insanın yüzünü kara görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze kara görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında eli yüzü kara görmek inancının zayıflayacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü kara görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze kara sürmek iyi hissedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü kara görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın yüzünü kara görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir