AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda sülük görmek

Kahve falında duvarda sülük görmek

Kahve falında duvarda sülük görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda sülük gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gelişmeler var.

Kahve falında duvarda sülük görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sülük görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde sülük görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sülük böcek görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde sülük görmek ev içinde mutluluğun artacağına, aniden evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sülük öldürmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sülük yemek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında ölü sülük görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir