AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülük yapıştığını görmek

Kahve falında sülük yapıştığını görmek

Kahve falında sülük yapıştığını görmek isabetli kararlar alacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, bunalıma gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında sülük yapıştığını gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sülük yapışması görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında bacağına sülük yapıştığını görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine inanılır.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette sülük görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sülük yapışmak alınan borçların ödenemeyeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Kahve falında suda sülük görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü sülük görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir