AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülük böceği görmek

Kahve falında sülük böceği görmek

Kahve falında sülük böceği görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, büyük bir sorun oluşacağına, kişinin afiyette olacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sülük böceği gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Kahve falında sülük böcek görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında sülük böceği görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sülük ısırdığını görmek zor günlerin biteceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sülük tutmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sülük görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine alamet eder.

Kahve falında siyah sülük görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında sülük yapışmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında duvarda sülük görmek diplomalarının artacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir