AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülük yutmak

Kahve falında sülük yutmak

Kahve falında sülük yutmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sülük yutmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi planlar yapmanız veya hayaller kurmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında sülük yutmak kafasındaki sorunları çözeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuklu sülük görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, hayatından razı geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sülük görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, dertleri biteceğine inanılır.

Kahve falında sülükler görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde sülük görmek çok büyük borçlar alacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sülük yapışmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde sülük görmek hakkıyla kazanca, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında sülük öldürdüğünü görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir