AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda sülük görmek

Kahve falında suda sülük görmek

Kahve falında suda sülük görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda sülük gördüyseniz:

  • Size gelecekte olacaklar hakkında fikir veren veya bir sonraki adımı gösteren kişiler olursa, daha önce olanları gözden geçirmeyi sakın unutmayın.

Kahve falında suda sülük görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kan sülüğü görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sülük görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde sülük görmek sorunların teker teker çözüleceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü sülük görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara sülük görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sülük yapışmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına alamet eder.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir