AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sülük görmek

Kahve falında siyah sülük görmek

Kahve falında siyah sülük görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, asil kimselerden çıkacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sülük gördüyseniz:

  • Bazı fırsatlar belli nedenlerle iyice belirgin hale geliyor.

Kahve falında siyah sülük görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulur.

Kahve falında ölü sülük görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında kan emici sülük görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara sülük görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan emen sülük görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü sülük görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, her zaman el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında sülük öldürdüğünü görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, stresinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir