AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara leylek görmek

Kahve falında kara leylek görmek

Kahve falında kara leylek görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, rahatının bozulacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sağlığının kötüye gideceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara leylek gördüyseniz:

  • Haklı nedenleriniz varsa, yüksek sesli tepkiler verme eğiliminiz yüksek olabilir ya da pes etmeniz nedeniyle daha da fazla stres yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kara leylek görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yuvada leylek görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölü leylek görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hayır ve bereketin artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında leylek eti yemek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında sürüyle leylek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında havada leylek görmek müjdeli haberler alacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulur.

Kahve falında mavi leylek görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, büyük bir üne sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısında leylek görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir