AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi leylek görmek

Kahve falında mavi leylek görmek

Kahve falında mavi leylek görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, bunalıma gireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi leylek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Kahve falında mavi leylek görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli leylek görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz leylek görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında oturan leylek görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde leylek görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leylek tutmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hastalıklarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında ölü leylek görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda leylek görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir