AnaSayfa / Genel / Kahve falında leylek eti yemek

Kahve falında leylek eti yemek

Kahve falında leylek eti yemek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leylek eti yemek gördüyseniz:

  • O zaman, daha fazla beklemeden harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında leylek eti yemek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta leylek görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü leylek görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine inanılır.

Kahve falında leylek tutmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz leylek görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, hep dinç ve genç kalacağına delalet eder.

Kahve falında mavi leylek görmek ferahlayacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında leylek ve yavrusu görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman leylek görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir