AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürüyle leylek görmek

Kahve falında sürüyle leylek görmek

Kahve falında sürüyle leylek görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hasret içinde kalacağına, sevilip sayılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında sürüyle leylek gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek planlı ve programlı davranacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında sürüyle leylek görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında leylek sürüsü görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıda leylek görmek fakirlik yaşayacağına, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü leylek görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leyleği uçarken görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leylekle uçmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leyleğin yuva yaptığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir