AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvada leylek görmek

Kahve falında yuvada leylek görmek

Kahve falında yuvada leylek görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, fal sahibinin muradına ereceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvada leylek gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında leyleği yuvasında görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında leyleğin yuva yaptığını görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına işarettir.

Kahve falında yuvada leylek görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuvasında leylek görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leyleği yuvada görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı leylek görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük leylek görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında leylekler görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir