AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada leylek görmek

Kahve falında havada leylek görmek

Kahve falında havada leylek görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, tartışmaların son bulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında havada leylek gördüyseniz:

  • Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında havada leylek görmek maddi açıdan rahata erileceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leyleği havada görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havada uçan leylek görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında yuvada leylek görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında leylekle konuşmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara leylek görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sürüyle leylek görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işarettir.

Kahve falında leylek ve yavrusu görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir