AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü leylek görmek

Kahve falında ölü leylek görmek

Kahve falında ölü leylek görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında ölü leylek gördüyseniz:

  • Davranışlarınızın gerçekten fark yaratabilceği olaylara odaklanmalısınız.

Kahve falında ölü leylek görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde leylek görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz leylek görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Kahve falında siyah leylek görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalettir.

Kahve falında sürüyle leylek görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatıda leylek görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leyleği uçarken görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş leylek görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir