AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lahana dolması görmek

Kahve falında kara lahana dolması görmek

Kahve falında kara lahana dolması görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kara lahana dolması gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara lahana dolması görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana dolması yemek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana dolması yapmak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine işaret eder.

Kahve falında lahana dolması pişirmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında lahana dolması yediğini görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında lahana dolması görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir