AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kuyu görmek

Kahve falında kara kuyu görmek

Kahve falında kara kuyu görmek rahat bir nefes alacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kara kuyu gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kara kuyuya düşmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, dolayısıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kuyu görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dibi görünen kuyu görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, iyilik görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak rahat edeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş kuyusu görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyu içinde ateş görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur kuyusu görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir