AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya düşmek ve çıkmak

Kahve falında kuyuya düşmek ve çıkmak

Kahve falında kuyuya düşmek ve çıkmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, sorunların gittikçe artacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kuyuya düşmek ve çıkmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran her şeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kuyuya düşmek ve çıkmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dipsiz kuyuya düşmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kuyuya düşmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu kuyuya düşmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında boş kuyuya düşmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek çareyi başka yerlerde arayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyu düşmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir