AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, işlerinin aksayacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah kedi tarafından kovalanmak ne yapacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kedi tarafından kovalanmak patron koltuğuna geçeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak haramdan ve zinadan uzak duracağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine yorulur.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir