AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından tırmalanmak

Kahve falında biri tarafından tırmalanmak

Kahve falında biri tarafından tırmalanmak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından tırmalanmak gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Kahve falında kara kedi tarafından tırmalanmak kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak iyi anlaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında biri tarafından tırmalanmak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına yorulur.

Kahve falında tır devrildiğini görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına tabir olunur.

Kahve falında tır kamyonu görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, onunla yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırla seyahat etmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi tırmalaması görmek kafa dinleyeceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tır sürmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir