AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara horoz görmek

Kahve falında kara horoz görmek

Kahve falında kara horoz görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kara horoz gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisiyle bazı şeyler elde edebilirsiniz.

Kahve falında kara horoz görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yolunmuş horoz görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek durgun giden işlerin açılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında horozdan kaçmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında hindi horoz görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında horoz yakalamak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında iki horoz görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horozun ısırdığını görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir