AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz ve tavuk görmek

Kahve falında horoz ve tavuk görmek

Kahve falında horoz ve tavuk görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz ve tavuk gördüyseniz:

  • Bir yanlış bir ilişkinize zarar verebilir veya stres yaratabilir.

Kahve falında tavuk yada horoz görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işarettir.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz yada tavuk görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek çok zor günler geçireceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz tavuk görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, karasızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında horozla tavuk görmek rızkının çeşitleneceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek şansının kötüye gideceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir