AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki horoz görmek

Kahve falında iki horoz görmek

Kahve falında iki horoz görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki horoz gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmacı olmanız istediğiniz kişilerle uyumlu çalışmanıza yardım edebilir veya bazı kişileri kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Kahve falında yavru horoz görmek yalan söylemeyeceğine, her zaman kötülük için çalışacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir horoz görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan horoz görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz sürüsü görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında horozun kovaladığını görmek zorluklarla boğuşulacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında uçan horoz görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında horoz temizlemek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında horoz görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir