AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozdan kaçmak

Kahve falında horozdan kaçmak

Kahve falında horozdan kaçmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozdan kaçmak gördüyseniz:

  • Manevra kabiliyetinizi hızla kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında horozdan kaçmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında horozla konuştuğunu görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horozu görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında horoz kesmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz boğazlamak çözüm yolları bulamayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk ve horoz görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horozun öttüğünü görmek hasretin biteceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında horoz resmi görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir