AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolunmuş horoz görmek

Kahve falında yolunmuş horoz görmek

Kahve falında yolunmuş horoz görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolunmuş horoz gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında yolunmuş horoz görmek konfor içinde yaşayacağına, ticarete atılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil horoz görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ibikli horoz görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz gibi ötmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz öldürmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında horoz görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalet eder.

Kahve falında horoz ısırmak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir