AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz yakalamak

Kahve falında horoz yakalamak

Kahve falında horoz yakalamak işinde bol kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında horoz yakalamak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında horoz yakalamak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz horoz yakalamak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz kafası koparmak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında horoz sevmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öten horoz görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz kesmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işarettir.

Kahve falında renkli horoz görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horozla dövüşmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir