AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gölgeni görmek

Kahve falında kendi gölgeni görmek

Kahve falında kendi gölgeni görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yüzünün güleceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işarettir.

Kahve falında kendi gölgeni gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Kahve falında sevdiğinin gölgesini görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında insan gölgesi görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Kahve falında yılan gölgesi görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet eder.

Kahve falında gölgeden kaçmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saça gölge yaptırmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek gölgesi görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalettir.

Kahve falında azrailin gölgesini görmek güzel günler için yaşayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç gölgesi görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir