AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin gölgesini görmek

Kahve falında sevdiğinin gölgesini görmek

Kahve falında sevdiğinin gölgesini görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gölgesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin gölgesini görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölgeye oturmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işarettir.

Kahve falında gölgede olmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, çok zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah insan gölge görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret eder.

Kahve falında siyah gölge görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin gölgesini görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adam gölgesi görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cin gölgesi görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir