AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpege dokunmak

Kahve falında köpege dokunmak

Kahve falında köpege dokunmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, evliliğinde mutlu olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında köpege dokunmak gördüyseniz:

  • Gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Kahve falında balığa dokunmak üzüntülü bir haber alınacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin koluna dokunmak hasta ve üzgün olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak suya dokunmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadına dokunmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında balinaya dokunmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saça dokunmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kendisini korumaya alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye dokunmak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir