AnaSayfa / Genel / Kahve falında kana dokunmak

Kahve falında kana dokunmak

Kahve falında kana dokunmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, sağlığının bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kana dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği tavsiyeler sadece kendi plan, program ya da çıkarları dahilinde yapılmış olabilir.

Kahve falında kana dokunmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kanaması geldiğini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya kanamadığını görmek sabrını zorlayacağına, işinden ve parasından olacağına alamet eder.

Kahve falında aşırı kanama görmek rahatlığa erileceğine, inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Kahve falında dudağın kanaması görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında kana kana şarap içmek sağlık sorunlarının son bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında başın kanaması görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişin kanayarak düştüğünü görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir