AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dokunduğunu görmek

Kahve falında birinin dokunduğunu görmek

Kahve falında birinin dokunduğunu görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, saygın biri olacağına, kucaklaşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin dokunduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yunusa dokunmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiye dokunmak iyi konumlara geleceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına inanılır.

Kahve falında göğe dokunmak iyi hissedileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halıya dokunmak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saça dokunmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin koluna dokunmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamilenin karnına dokunmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze dokunmak fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir