AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara balık görmek

Kahve falında kara balık görmek

Kahve falında kara balık görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara balık gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara götürebileceğiniz kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kara balık tutmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara balık görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara balık yakalamak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kara balık görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kara saplandığını görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bunun da geleceğine işarettir.

Kahve falında karakalem görmek artık kötü günler yaşamayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara para görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, hayatın düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir