AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kara balık görmek

Kahve falında büyük kara balık görmek

Kahve falında büyük kara balık görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kara balık gördüyseniz:

  • Detaylı düşünülmeden atılan adımların veya yapılan değişikliklerin olumsuz sonuçları olabilir.

Kahve falında büyük kara balık görmek aşının da çoğalacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara büyük örümcek görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kara kedi görmek işlerin yoluna gideceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kara böcekler görmek ticaretinin hızlanacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara büyük böcek görmek geçim derdinden kurtulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kara böcek görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında kara büyük yılan görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kara örümcek görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir