AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara saplandığını görmek

Kahve falında kara saplandığını görmek

Kahve falında kara saplandığını görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, şansın yaver gideceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara saplandığını gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Kahve falında kara saplanmak çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kara saplandığını görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya delalet eder.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz sapı görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, borca batacağına alamet eder.

Kahve falında çamura saplandığını görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sapsız bıçak görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç saplandığını görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kazma sapı görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir