AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakalem görmek

Kahve falında karakalem görmek

Kahve falında karakalem görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, büyük bir gelir toplayacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karakalem gördüyseniz:

  • Şu an için, elinizdeki düzenleme, plan veya anlaşmalardan en fazla kazanımı elde etmenin yollarını aramanız gerekiyor.

Kahve falında kara balık tutmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sorumlu tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara sinek toplamak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli yüzü kara görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında kara lahana yemek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında kara büyü görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlikta denizde yüzmek başarısının düşeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara ekmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulur.

Kahve falında büyük kara böcekler görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir