AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara balık tutmak

Kahve falında kara balık tutmak

Kahve falında kara balık tutmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, ilişkilerin noktalanacağına alamet eder.

Kahve falında kara balık tutmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kara balık tutmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kara kedi tutmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara yılan tutmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında büyük kara balık görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara balık yakalamak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kara balık görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli balık tutmak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında yayın balığı tutmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir