AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara para görmek

Kahve falında kara para görmek

Kahve falında kara para görmek kazançlı işler yapılacağına, kötü günlerin geride kalacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çok üzüleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kara para gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Kahve falında kara para görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara et görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında kara kapı görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına delalettir.

Kahve falında kara çarşaf giymiş birini görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına delalet eder.

Kahve falında uzun kara yılan görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kara sular görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kara incir toplamak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kara duvar görmek garanti olacak makama oturacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir