AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara balık yakalamak

Kahve falında kara balık yakalamak

Kahve falında kara balık yakalamak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Kahve falında kara balık yakalamak gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Kahve falında kara balık yakalamak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi yakalamak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara yılan yakalamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara sinek yakalamak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz balık yakalamak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işarettir.

Kahve falında kocaman balık yakalamak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında iri balık yakalamak eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu suda balık yakalamak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir