AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi saldırdığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Kahve falında kara kedinin saldırdığını görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin saldırdığını görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kedilerin saldırdığını görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yavru kedinin saldırdığını görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına delalet eder.

Kahve falında kediye saldırmak korkularının yok olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kediye saldırdığını görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah kedinin saldırdığını görmek çıkmaza gireceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir