AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülen birini kör görmek

Kahve falında gülen birini kör görmek

Kahve falında gülen birini kör görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayalkırıklığı duyacağına, yeni insanlarla tanışacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gülen birini kör gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze fışkırabilir.

Kahve falında gülen birini kör görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin kör olduğunu görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek yeni adımlar atacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında gözü kör kedi görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kör gibi olmak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör birine yardım etmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kör olmasını görmek dileklerinin yerine geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kör olduğunu görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir