AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerine oturmak

Kahve falında kar üzerine oturmak

Kahve falında kar üzerine oturmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, zarar göreceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Kahve falında kar üstünde oturmak çok yoğun çalışacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üzerine oturmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde oturmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar içinde oturmak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, idealist kimse olacağına delalettir.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında tren yolunda oturmak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına alamet eder.

Kahve falında sobanın üstüne oturmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yere oturmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir