AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yere oturmak

Kahve falında yüksek bir yere oturmak

Kahve falında yüksek bir yere oturmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yere oturmak gördüyseniz:

  • Araştırmacı tarafınızı durduramıyorsunuz.

Kahve falında yüksek yere oturmak renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yere oturmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek katta oturmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek dağda oturmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yerde oturmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde oturmak kariyer sahibi olacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yerde oturduğunu görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir