AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren yolunda oturmak

Kahve falında tren yolunda oturmak

Kahve falında tren yolunda oturmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, dileklerinin de kabul olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren yolunda oturmak gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında tren yolunda oturmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tren yolunda yürüdüğünü görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında tren yolunda yürümek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında tren yolunda koşmak fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tren yolundan geçmek yapılan hataların tekrarlanacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalet eder.

Kahve falında umre yolunda olmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarla yolunda yürümek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Kahve falında kabe yolunda yürümek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir