AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar içinde oturmak

Kahve falında kar içinde oturmak

Kahve falında kar içinde oturmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kar içinde oturmak gördüyseniz:

  • Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir.

Kahve falında kar içinde oturmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında kar üstünde oturmak büyük tartışmalar yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kar üzerinde oturmak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında kar üzerine oturmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin içinde oturmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, kendini her konuda geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde oturduğunu görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğdayın içinde oturmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında topluluk içinde oturmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir