AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerinde oturmak

Kahve falında kar üzerinde oturmak

Kahve falında kar üzerinde oturmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında kar üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Egoist kişilerin taleplerine boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında kar üzerine oturmak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kar üzerinde oturmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde oturmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kar içinde oturmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvarda oturmak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rahat koltuğa oturmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında barda oturmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında köprü üstünde oturmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir