AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kendine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek ne yapacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek daha büyük adımlar atılacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birine sarılmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında daha önce ölmüş birini görmek olaylı günler geçireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir