AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstünde oturmak

Kahve falında kar üstünde oturmak

Kahve falında kar üstünde oturmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, sorununu kolayca çözeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Kahve falında kar üstünde oturmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay üstünde oturmak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kumun üstünde oturmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında yol üstünde oturmak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yorganın üstünde oturmak işlerin kapanacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayın üstünde oturmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsün üstünde oturmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde oturmak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir