AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar suyuyla abdest almak

Kahve falında kar suyuyla abdest almak

Kahve falında kar suyuyla abdest almak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kar suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında kar suyuyla abdest almak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karla abdest almak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında suyla abdest almak kariyerinde aşama kaydedeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine abdest suyu vermek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül suyuyla abdest almak Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında abdest suyu aramak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, ticaretin önünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest suyu dökmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest almak için su aramak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir