AnaSayfa / Genel / Kahve falında karla abdest almak

Kahve falında karla abdest almak

Kahve falında karla abdest almak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karla abdest almak gördüyseniz:

  • Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme genişleme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında karla abdest almak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar suyuyla abdest almak sıhhat kazanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının abdest almak dinine bağlı kalacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alıp cuma namazı kılmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına alamet eder.

Kahve falında camide abdest bozmak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolona büyük abdest yapmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında abdest alırken kan görmek ortaklı işlere girileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük abdestini yapmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir