AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla abdest almak

Kahve falında suyla abdest almak

Kahve falında suyla abdest almak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, birlikteliğe başlayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Kahve falında temiz suyla abdest almak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak suyla abdest almak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, dinamik olacağına delalet eder.

Kahve falında ılık suyla abdest almak mal mülk sahibi olunacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalettir.

Kahve falında deniz suyundan abdest almak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında abdest suyu vermek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek geçim derdinin kalmayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu suyla abdest almak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir