AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar suyunda yüzmek

Kahve falında kar suyunda yüzmek

Kahve falında kar suyunda yüzmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, iyi hissedeceğine, zenginleşeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında kar suyunda yüzmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar içinde yüzmek parasız ve işsiz kalacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında karlı denizde yüzmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı suda yüzmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında suya atlayıp yüzmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun altında yüzmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında su birikintisinde yüzmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinden yüzmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir